Vegetarpasta med tandoori-saus

Bruk SaritaS sauser til smakfulle middager!

Tilberedningstid
20 min
Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 glass SaritaS Tandoori
  • 1 rødløk
  • 1 paprika
  • 50 g minimais
  • 50 g sukkererter
  • 100 g grønnsaksboller (fra frysedisken)
  • Fullkornspasta

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Skjær rødløk i skiver, paprika i strimler og del minimaisen i to. Hell olje en stekepanne, og stek grønnsakene i noen minutter. Tilsett deretter grønnsaksbollene og stek videre i et par minutter.

  3. Dryss over tandoori-krydder fra topplokket og bland krydderet med grønnsakene. Ha i tandoori-sausen og rør alt godt sammen.

  4. Bland inn den kokte pastaen.